8 april 2016

Verslag seminar verhuiskostenvergoeding

author

Frank (F.J.) Ringnalda

feature-img

Op 11 februari 2016 vond onder grote belangstelling het seminar over de verhuiskostenvergoeding bij renovaties plaats. Op het kantoor van Tomlow Advocaten hebben medewerkers van woningcorporaties en aannemers zich laten voorlichten over de wettelijke regeling van de verhuiskostenvergoeding, hoe kan worden voorkomen dat deze onnodig verschuldigd wordt en hoe de rechtspraak soms ook niet weet hoe het precies zit.

Het was een geslaagde middag waarbij de aanwezig kennis en ervaring onderling werd uitgewisseld. We hebben de middag afgesloten met een borrel, om nog even na te praten over de vele facetten die de problematiek kent.

Heeft u ook interesse in een seminar of vragen over de verhuiskostenvergoeding? Dan kunt u altijd met een van onze advocaten contact opnemen.

author

Frank (F.J.) Ringnalda

Frank is specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) en vastgoedrecht in brede zin. Hij treedt veel op voor professionele verhuurders, zoals woningcorporaties en beleggers. Frank heeft vijf jaren bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam gewerkt op het gebied van vastgoed. Door zijn ...
Delen

overig nieuws_