4 april 2019

Graag stellen wij u voor

feature-img

Vanwege de gestage groei van ons kantoor hebben wij onlangs met trots 2 nieuwe advocaten mogen verwelkomen: Janneke Pellikaan en Jurjan Adriaansens.

Janneke heeft ruim 13 jaar ervaring, onder meer opgedaan bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van Nederland, en is specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) als ook in het vastgoedrecht in brede zin. Denk aan koop/verkoop onroerend goed, VvE-recht, algemeen verbintenissenrecht en het burenrecht (erfdienstbaarheden, mandeligheid en verjaring etc.). Janneke is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Jurjan is toegetreden als partner commercieel vastgoed bij ons kantoor. Hij voert al jarenlang een eigen praktijk en heeft veel ervaring met huurrecht bedrijfsruimte, kleine en grote vastgoedtransacties en vastgoedrecht in het algemeen. Jurjan treedt voornamelijk op voor commerciële vastgoedpartijen, zoals retailers, kantoorhuurders en vastgoedeigenaren. Jurjan is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en doceert daarnaast regelmatig voor makelaarsverenigingen.

Met de komst van Janneke en Jurjan is onze huur- en vastgoedsectie nu op volle sterkte. Tomlow Advocaten adviseert en procedeert op alle aspecten van het huur- en vastgoedrecht. Onze cliënten zijn woningcorporaties, overheden, particuliere verhuurders, makelaars, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven, commerciële vastgoedpartijen en huurders van bedrijfsruimte.

Delen

overig nieuws_