4 juni 2019

Vacature Juridisch Secretaresse huurrecht en vastgoed

feature-img

Advocatenkantoor

12 advocaten sterk kantoor in huurrecht en vastgoedrecht zoekt ervaren juridisch secretaresse. Heb jij ervaring bij een advocatenkantoor? We vinden je nu al leuk!

Tomlow Advocaten

Tomlow Advocaten is een gerenommeerd kantoor dat landelijk opereert en de stad Utrecht als basis heeft. Vanuit een fijne werklocatie in Utrecht-Oost werken wij voor bedrijven, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, professionele en particuliere vastgoedbeleggers en -handelaren op de rechtsgebieden huurrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht.

Je begrijpt dat dit alles voor ons best druk is. Zeker daar wij groeiende zijn. Wij zoeken daarom voor ons juridisch secretariële team versterking.

Vacature juridisch secretaresse

Samen met enkele collega’s ben jij het middelpunt van ons kantoor. Advocaten staan aan jouw bureau, cliënten sta je telefonisch te woord en je ontvangt ze bij bezoek. Je bereidt de processtukken voor, je houdt termijnen in de gaten en je correspondeert er lustig op los.

Uiteraard behoren archiveren, kopiëren en agendabeheer ook tot jouw takenpakket. Net als het uitwerken van dictaten, hoewel niet iedere advocaat dicteert. Ben je mondig en handig genoeg, dan kan je bijvoorbeeld ook zelfstandig een uitstel regelen met de tegenpartij en al het geregel daar omheen.

Bij Tomlow Advocaten werken we samen als één team. We lunchen bijvoorbeeld gezamenlijk. Niet aan verschillende tafeltjes zoals je soms hoort bij andere kantoren, maar aan een lange tafel. Jong, oud en senior door en naast elkaar. Heel burgerlijk vragen wij “mag ik de hagelslag.”

Jouw profiel

Het liefst heb jij al ervaring op een advocatenkantoor opgedaan. Helemaal top als dit in de huurrecht- en/of vastgoedpraktijk is. Je kan met werkdruk omgaan. Er zijn van die momenten dat van alles ineens gebeurt en dat iedereen wat van je ‘moet’.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend. Je bent vriendelijk, verzorgd en ‘last but not least’ een fijne, prettige collega. Heb je humor, geef dan vooral dat nodige tegengas.

Wil je solliciteren, stuur dan je sollicitatie naar Wouter Wouters op het emailadres w.wouters@orangerecruitment.nl. Je kan hem ook bellen op 06 54 74 23 04 als je je eerst wilt informeren voor je besluit jouw sollicitatie te verzenden.

Delen

overig nieuws_