11 maart 2022

Vacature Juridisch Secretaresse huurrecht en vastgoed

feature-img

Wij zoeken een juridisch secretaresse. Heb jij al ervaring bij een advocatenkantoor? We vinden je nu al leuk!

Tomlow Advocaten is een gerenommeerd kantoor dat landelijk opereert en de stad Utrecht als basis heeft. Vanuit een fijne werklocatie in Utrecht-Oost werken wij voor bedrijven, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, professionele en particuliere vastgoedbeleggers en -handelaren op de rechtsgebieden huurrecht, bestuursrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht.

Je begrijpt dat dit alles voor ons best druk is. Zeker daar wij groeiende zijn. Wij zoeken daarom voor ons juridisch secretariële team versterking.

Samen met enkele collega’s ben jij het middelpunt van ons kantoor. Advocaten staan aan jouw bureau, cliënten sta je telefonisch te woord en je ontvangt ze bij bezoek. Je bereidt de processtukken voor, je houdt termijnen in de gaten en je correspondeert er lustig op los.

Uiteraard behoren archiveren, kopiëren en agendabeheer ook tot jouw takenpakket. Net als het uitwerken van dictaten, hoewel niet iedere advocaat dicteert.

Bij Tomlow Advocaten werken we samen als één team. We lunchen bijvoorbeeld gezamenlijk. Niet aan verschillende tafeltjes zoals je soms hoort bij andere kantoren, maar aan een lange tafel. Jong, oud en senior door en naast elkaar.

Jouw profiel

Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring, het liefst op een advocatenkantoor opgedaan. Helemaal top als dit in de huurrecht- en/of vastgoedpraktijk is. Je kan met werkdruk omgaan. Er zijn van die momenten dat van alles ineens gebeurt en dat iedereen wat van je ‘moet’.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend. Je bent vriendelijk, verzorgd en ‘last but not least’ een fijne, prettige collega. Heb je humor, geef dan vooral dat nodige tegengas.

Wil je solliciteren, stuur dan je sollicitatie naar Marcel van Wezel op het emailadres vanwezel@tomlow-advocaten.nl. Je kan hem ook bellen op 030-2521802 als je je eerst wilt informeren voor je besluit jouw sollicitatie te verzenden.

Delen

overig nieuws_