7 september 2023

Gezocht: Advocaat-stagaire Huurrecht / Vastgoedrecht

author

Marcel (M.P.H.) van Wezel

feature-img

Een toegankelijk niche-kantoor met advocaten die hun vak verstaan. Informeel en hands-on met een persoonlijke benadering. Kwaliteit op een hoog niveau.

Wij zoeken talent dat bij ons past.

Tomlow Advocaten werkt landelijk vanuit de vaste Utrechtse basis. Met een team van 10 ervaren advocaten. Onze cliënten zijn woningcorporaties, overheden, vastgoedbeheerders, -eigenaren, verhuurders en huurders; zowel zakelijk als privé. Wij zijn sterk in huurrecht, vastgoedrecht (breed) en bestuursrecht. Kom jij ons versterken? We hebben op dit moment plek voor een

Advocaat-stagiaire Huurrecht / Vastgoedrecht

Je wordt breed ingezet, zo snel mogelijk met verantwoordelijkheid voor eigen cliënten maar uiteraard onder de benodigde begeleiding van ervaren advocaten op de genoemde rechtsgebieden. je start op korte termijn met de beroepsopleiding advocatuur.

Profiel Advocaat-stagiaire Huurrecht / Vastgoedrecht

Een juridisch talent met een (bijna) afgeronde master Nederlands Recht; bij voorkeur al enige werkervaring; woonachtig in de regio Utrecht; enthousiast, betrokken, communicatief sterk en sociaal vaardig.

Geboden

Een prettige werkplek in Utrecht waarbij we gezamenlijk aan een grote tafel lunchen. Uitdagende cliënten en een hoop ambitie met elkaar.

Wil je je na de opleiding verder specialiseren met bijvoorbeeld een Grotius-opleiding of VHA, dan stimuleren wij dat. Meerdere van onze advocaten hebben een of meerdere specialisaties achter de rug.

Kennismaken?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan met Marcel van Wezel op telefoonnummer  06 17 31 86 73. Sollicitaties richten aan vanwezel@tomlow-advocaten.nl.

author

Marcel (M.P.H.) van Wezel

Marcel is een specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte), vastgoedrecht en het verbintenissenrecht. Marcel is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) en treedt voornamelijk op voor professionele verhuurders, zoals woningcorporaties, particuliere verhuurders en gemeenten. ...
Delen

overig nieuws_