Frank (F.J.) Ringnalda

‘GELIJK HEBBEN EN GELIJK KRIJGEN, DAT ZIJN TWEE VERSCHILLENDE DINGEN’

Frank is specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) en vastgoedrecht in brede zin, waaronder bouwrecht. Hij treedt veel op voor professionele verhuurders, zoals woningcorporaties en beleggers. Frank heeft vijf jaren bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam gewerkt op het gebied van vastgoed. Door zijn werkervaring als jurist bij een van de grootste woningcorporaties van Nederland, weet hij wat er leeft en speelt. Frank heeft de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten cum laude afgerond en de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht succesvol afgerond. Frank is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA) en van de Vereniging van Jonge Onroerendgoed Juristen (VJOJ).

Frank heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
    • Woonruimte
    • Bedrijfsruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Delen

recente artikelen van Frank (F.J.) Ringnalda_