Janneke (J.) Pellikaan

Janneke is sinds 2009 advocaat en specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) als ook in het vastgoedrecht in brede zin. Denk aan koop/verkoop onroerend goed, VvE-recht, algemeen verbintenissenrecht en het burenrecht (erfdienstbaarheden, mandeligheid en verjaring etc.).

Zij heeft bijna tien jaar gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van Nederland en heeft daar ruime ervaring opgedaan in het adviseren van en procederen voor onder andere professionele verhuurders, projectontwikkelaars, ondernemingen als ook private vastgoedeigenaren.

Janneke is een gedreven, ervaren en oplossingsgerichte advocaat, die waar nodig een juridisch te leveren slag zeker niet uit de weg zal gaan.

In 2018 heeft zij in het kader van haar specialisme de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten succesvol afgerond. Verder is Janneke lid van de Vereniging Jong Onroerend Goed Juristen.

Janneke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
    • Huurrecht woonruimte
    • Huurrecht bedrijfsruimte

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Delen

recente artikelen van Janneke (J.) Pellikaan_